iibf-ust-bant
Tarih: 28 Mart 2023

"İş Dünyasında Güncel Yaklaşımlar" adlı sertifika programımız başlamıştır

Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DOUSEM) işbirliğinde hazırlanan “İş Dünyasında Güncel Yaklaşımlar Sertifika Programı” 15 Mart 2023 tarihinde rektörümüz Prof. Dr. Turgut ÖZKAN'ın açılış konuşması başlamıştır. Programın 22 Mart 2023 tarihli 2. modülünde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket SARACEL, Türk Traktör Genel Müdür Yardımcısı Ahmet CANBEYLİ'yi konuk almıştır. “Stratejik Yönetimde Değişim: Değişime Nasıl Adaptasyon Sağlarsınız ve Değişimin Avantajlarını Nasıl Kullanırsınız” başlıklı modül, katılımcılar tarafından yoğun ilgi görmüştür.

İş Dünyasında Güncel Yaklaşımlar Sertifika Programı devam etmektedir. Sertifika programına tüm Doğuş ailesini davet ederiz.

Detaylı Bilgi: