iibf-ust-bant
Tarih: 04 Temmuz 2022

Doğuş Üniversitesi, Würzburg 5. Uluslararası İşletmecilik Kongresinin ana partneri oldu.

Doğuş Üniversitesi, Würzburg 5. Uluslararası İşletmecilik Kongresinin ana partneri oldu.

Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Würzburg-Schweinfurt, Würzburg Uluslararası İş Forumu'nun 5. Uluslararası İş Konferansı (WIBF-IBC), Rajamangala Teknoloji Üniversitesi Phra Nakhon (RMUTP) tarafından düzenlenmekte (https://wibf.fhws.de/).

RMUTP, Doğuş Üniversitesi The Global Alliance SME Research & Cooperation (GASMERC), IHK Mainfranken ve Transnational Corporations Council of Studies (TNCCS) ortaklığında 1-2 Eylül 2022 tarihlerinde Bangkok, Tayland'da gerçekleştirilecek olan Kongrenin ana partneri, Doğuş Üniversitesi. (https://wibf.fhws.de/ibc-2022/partners/dogus-university/).

Konferans, “sürdürülebilir inovasyonun yönetimi”ne özel bir odaklanma ile KOBİ’lerin uluslararasılaşması ve uluslararası girişimcilik alanlarındaki mevcut araştırmaların sonuçlarını bir araya getirmek için tasarlandı.

Konferansın genel amacı, küçük çokuluslu şirketlerin dış operasyonlarıyla ilgili olarak uluslararasılaşmayı ve uluslararası girişimciliği ve sürdürülebilir inovasyon yönetimini etkileyen küresel kalıpları ve güçleri analiz etmek.