Haberler

Tarih: 29 Kasım 2021

ICBM'21 16-17 Aralık Tarihlerinde Gerçekleşecek!

Değerli Hocalarımız, Kıymetli Öğrencilerimiz,

Sizleri, 4. Kongresini, İşletme ve Pazarlama için dijital dönüşümü tartışmak amacıyla IBEMS Kongre Eş Başkanlığı ile düzenliyor olduğumuz Uluslararası İşletme ve Pazarlama Kongresi’ne (ICBM’21) davet etmekten mutluluk duyuyoruz. 

Küresel ölçekte, çeşitli bilimsel alanlarda çok sayıda uluslararası kongre olmasına rağmen, özellikle iş ve pazarlama alanlarına odaklanan uluslararası kongrelerin sayısı oldukça azdır. Bu sebeple, düzenlemiş olduğumuz kongrenin amacı; işletme ve pazarlama alanında çalışan bilim insanlarını ve araştırmacıları, birbirlerinin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmaları, akademik çalışma ve araştırmalarının bilimsel çıktılarını paylaşmaları için uluslararası arenada bir araya getirmek ve bu şekilde alandaki güncel gelişmeleri takip etmektir. Bu seneki tema Dijital Dönüşümün İşletme ve Pazarlamaya Etkileri olarak belirlenmiştir.

Kongre boyunca, kongrenin verimlilik düzeyini en üst seviyede tutmak ve zaman yönetimini en iyi şekilde sağlamak için paralel oturumlar düzenlenecektir. Kongremizin katılımcı ve dinleyiciler için en verimli şekilde düzenlenmesi için İngilizce sunumların yanı sıra Türkçe sunumlar da kabul edilecektir. Kabul edilen tüm bildiriler, bir ISBN numarası ile Kongre bildiri kitabında yayınlanacaktır. Seçilen bildiriler ise uluslararası endekslerde taranan https://iccsor.com/index.php/jatss özel sayısında yayınlanacaktır.

Kongrede sunulan bildiriler sadece teorik alanı değil, pratikte uygulanabilecek gelişmeleri de içermektedir. Öyle ki, katılımcılar için dünyanın diğer ülkelerindeki bilimsel ve teknolojik ilerleme düzeyini takip etmeleri, uluslararası ticaret ve pazarlama alanında vizyonlarını genişletmeyi hedefliyorlar ise oldukça önemlidir.

Ayrıca bu Kongre, doktora öğrencilerine/adaylarına ve Araştırma Görevlilerine de açık olduğundan, akademik alanda ilerlemeyi hedefleyen herkes için faydalı olacağı öngörülmektedir.

Önemli tarihler, ayrıntılı Kongre konuları ve diğer konular hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://icbm21.org/

Kongre çevrimiçi (online) ve ücretsiz olarak gerçekleşmektedir.

Sizleri ICBM’21’de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

ICBM'21 Kongre Komitesi Adına, Prof. Dr. Sahure Gonca Telli