YDB-ic-sayfa2
Tarih: 25 Nisan 2019

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerinin Staj Başvuruları Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

2018-2019  yaz döneminde zorunlu  stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimizin dikkat etmeleri gereken hususlar ve staj duyurusu ve staj evrakları ekte yer almaktadır.

Dikkat Edilecek Hususlar:

1. 20 İş günü staj yükümlülüğünün tercihe göre 2. ya da 3. sınıfın tamamlanmasını takip eden yaz ayında bölünmeden yapılması gerekmektedir.

2. Her öğrencinin Doğuş Üniversitesi Staj Yönergesini ve kendi bölümünün staj kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyarak staj yapacak her öğrencinin mail ekinde yer alan  EK:1, EK:2 ve EK:5’i staj öncesinde doldurması  staj yapacakları firma ile öğrencinin ıslak imzasının mutlaka tamamlanarak ilgili evrakların 31/05/2019 tarihine kadar bölüm staj sorumlularına teslim etmesi gerekmektedir.

3. Ücret alacak öğrencilerin staj sonunda aldıkları ücrete ait  dekontun Personel Müdürlüğüne EK-5 formu fotokopisi ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir.